Alles-in-een verkoop en marketing platform

Claim nu jouw exclusieve webinar deal hieronder

Webinar bonussen

GRATIS eigen 'mailserver' voor meer betere delivery

GRATIS overstapservice t.w.v. €179

GRATIS opwarm / salesfunnel t.w.v. €1.500

GRATIS strategiecall t.w.v. €150

GRATIS toegang tot E-learning (coming soon)

14 dagen GRATIS proefperiode

Effectieve nieuwsbrieven

Verstuur via e-mail, SMS of WhatApp je laatste ontwikkelingen, acties of nieuwe collecties in jouw huisstijl met onze fijne drag-and-drop builder.

Via jouw eigen mailserver kom je veel minder vaak in de spambox dan je nu gewend bent, waardoor je conversie een boost zal krijgen.

Maak je eigen templates zonder dat je technische kennis nodig hebt en breng je boodschap over aan jouw contacten. 

Marketing en verkoop automatiseringen

Verstuur automatisch mails, SMS’jes of WhatsApp berichten op basis van interesses of acties van jouw contacten. Ga bijvoorbeeld aan de slag met reminders voor verlaten winkelwagentjes of stuur automatisch waardevolle informatie naar contacten die een brochure hebben aangevraagd. 

Je stelt alles één keer in en onze tools zorgen ervoor dat jouw contacten 24/7 up to date blijven. Zo ontvangt jouw contactlijst persoonlijke berichten op precies het moment dat dit het beste uitkomt. 

Websites en landingspagina’s

Je website en landingspagina’s zorgen ervoor dat jouw contactlijst gaat groeien. Denk aan iedereen die zijn gegevens achterlaat of klan wordt. Bouw in een handomdraai goed converterende en mooi uitziende pagina’s. Onze drag-and-drop builder zorgt ervoor dat je geen enkele technische kennis nodig hebt om de hoogst mogelijk conversie te behalen. 

Ga an de slag met formulieren die bepaalde automatiseringen activeren zodat men de juiste mails krijgt of laat de leads direct een afspraak in jouw agenda inboeken.

Boekingssysteem

Als je geen webshop met producten hebt, is het slim om met afsprakenboekingssystemen te werken. Hiermee geef je mensen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen in jouw agenda op het moment dat het jou uitkomt.

Deze afspraken verschijnen direct in je agenda en het enige wat jij hoeft te doen is opdagen; de rest verloopt volledig automatisch. Je hoeft je niet langer bezig te houden met het tijdrovende proces van heen en weer mailen om een afspraak in te plannen. Je klanten zullen de communicatie ervaren als soepel en persoonlijk, zonder dat het jou extra tijd kost.

Volledig CRM systeem

Met al jouw klant- en leadgegevens op één centrale locatie, behoud je het overzicht. Je kunt nauwkeurig bijhouden welke berichten je al hebt verzonden, de reacties daarop, en welke vervolgstappen eventueel nodig zijn om je leads naar de volgende fase te begeleiden. Deze aanpak biedt een uiterst gestructureerd en gebruiksvriendelijk systeem. In één oogopslag heb je inzicht in de interesses van je contacten, waardoor je zowel de eerste als de vervolg aankopen effectief kunt stimuleren.

Verkooppijplijnen

Het opvolgen van je leads is een cruciale stap in jouw marketingfunnel. Stop met het verzamelen van alle gegevens in Excel lijsten en start met verkooppijplijnen. Dit maakt het mogelijk om direct acties uit te laten voeren wanneer je een contact sleept naar een volgend stadium. 

Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van alle leads waar je actie op moet uitvoeren en direct overzichtelijk hoeveel omzet je dit heeft opgeleverd. 

Advertentieresultaten

Contacten werven gebeurt vaak via advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram en Google. Met KinSpot kun je eenvoudig je real-time advertentieresultaten integreren, zodat je direct inzicht hebt in de kansen die zich voordoen. Je kunt nauwkeurig bijhouden hoeveel je hebt uitgegeven en onmiddellijk zien hoeveel leads en klanten dit heeft opgeleverd. Er is geen noodzaak meer om tussen verschillende platforms te schakelen, want alle benodigde gegevens zijn overzichtelijk beschikbaar.

Alle berichten op één plek

Wisselen van verschillende platforms om alle berichten bij te houden is verleden tijd. Met KinSpot heb je in één overzicht alle inkomende en uitgaande berichten onder elkaar staan. Zo bespaar je enorm veel tijd bij het beantwoorden van vragen en houd je tijd over voor andere belangrijke onderdelen in jouw bedrijf. 

Garanties

14 dagen proefperiode

Ben je ondanks alle voordelen toch niet tevreden? Dan zit je niet aan lange contracten vast en kun je per direct stopzeggen.

Geen onvoorziene kosten

KinSpot is transparant en dat geldt ook voor de kosten. Zo betaal je een vast bedrag van €100 per maand en incasseren wij €0,15 per verstuurde SMS en slechts €0,000675 per verstuurde e-mail.

14 dagen proberen?