Jouw Alles-in-een verkoop en marketing platform

Met KinSpot verstuur en automatiseer je eenvoudig e-mails en SMS berichten waarmee je meer klanten haalt uit je contactlijsten en leads.

Effectieve nieuwsbrieven

Verstuur via e-mail, SMS of WhatApp je laatste ontwikkelingen, acties of nieuwe collecties in jouw huisstijl met onze fijne drag-and-drop builder.

Via jouw eigen mailserver kom je veel minder vaak in de spambox dan je nu gewend bent, waardoor je conversie een boost zal krijgen.

Maak je eigen templates zonder dat je technische kennis nodig hebt en breng je boodschap over aan jouw contacten. 

Marketing en verkoop automatiseringen

Verstuur automatisch mails, SMS’jes of WhatsApp berichten op basis van interesses of acties van jouw contacten. Ga bijvoorbeeld aan de slag met reminders voor verlaten winkelwagentjes of stuur automatisch waardevolle informatie naar contacten die een brochure hebben aangevraagd. 

Je stelt alles één keer in en onze tools zorgen ervoor dat jouw contacten 24/7 up to date blijven. Zo ontvangt jouw contactlijst persoonlijke berichten op precies het moment dat dit het beste uitkomt. 

Websites en landingspagina’s

Je website en landingspagina’s zorgen ervoor dat jouw contactlijst gaat groeien. Denk aan iedereen die zijn gegevens achterlaat of klant wordt. Bouw in een handomdraai goed converterende en mooi uitziende pagina’s. Onze drag-and-drop builder zorgt ervoor dat je geen enkele technische ervaring nodig hebt om de hoogst mogelijke conversie te behalen.

Ga aan de slag met formulieren die bepaalde automatiseringen activeren zodat men de juiste mails krijgt of laat de leads direct een afspraak in jouw agenda inboeken.

Boekingssysteem

Als je geen webshop met producten hebt, is het slim om met afsprakenboekingssystemen te werken. Hiermee geef je mensen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen in jouw agenda op het moment dat het jou uitkomt.

Deze afspraken verschijnen direct in je agenda en het enige wat jij hoeft te doen is opdagen; de rest verloopt volledig automatisch. Je hoeft je niet langer bezig te houden met het tijdrovende proces van heen en weer mailen om een afspraak in te plannen. Je klanten zullen de communicatie ervaren als soepel en persoonlijk, zonder dat het jou extra tijd kost.

Volledig CRM systeem

Met al jouw klant- en leadgegevens op één centrale locatie, behoud je het overzicht. Je kunt nauwkeurig bijhouden welke berichten je al hebt verzonden, de reacties daarop, en welke vervolgstappen eventueel nodig zijn om je leads naar de volgende fase te begeleiden. Deze aanpak biedt een uiterst gestructureerd en gebruiksvriendelijk systeem. In één oogopslag heb je inzicht in de interesses van je contacten, waardoor je zowel de eerste als de vervolg aankopen effectief kunt stimuleren.

Verkooppijplijnen

Het opvolgen van je leads is een cruciale stap in jouw marketingfunnel. Stop met het verzamelen van alle gegevens in Excel lijsten en start met verkooppijplijnen. Dit maakt het mogelijk om direct acties uit te laten voeren wanneer je een contact sleept naar een volgend stadium. 

Zo heb je altijd een up-to-date overzicht van alle leads waar je actie op moet uitvoeren en direct overzichtelijk hoeveel omzet je dit heeft opgeleverd. 

Advertentieresultaten

Contacten werven gebeurt vaak via advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram en Google. Met KinSpot kun je eenvoudig je real-time advertentieresultaten integreren, zodat je direct inzicht hebt in de kansen die zich voordoen. Je kunt nauwkeurig bijhouden hoeveel je hebt uitgegeven en onmiddellijk zien hoeveel leads en klanten dit heeft opgeleverd. Er is geen noodzaak meer om tussen verschillende platforms te schakelen, want alle benodigde gegevens zijn overzichtelijk beschikbaar.

Alle berichten op één plek

Wisselen van verschillende platforms om alle berichten bij te houden is verleden tijd. Met KinSpot heb je in één overzicht alle inkomende en uitgaande berichten onder elkaar staan. Zo bespaar je enorm veel tijd bij het beantwoorden van vragen en houd je tijd over voor andere belangrijke onderdelen in jouw bedrijf. 

Ondersteuning

Bij KinSpot hechten we grote waarde aan ondersteuning. Ons Nederlandse supportteam staat dagelijks paraat om jouw vragen te beantwoorden. Maar onze betrokkenheid gaat verder. We ontwikkelen trainingen op basis van jouw specifieke behoeften. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over Facebook-advertenties, conversie-optimalisatie en copywriting.

Naast de support en trainingen bieden we een overstapservice aan, waarmee je direct aan de slag kunt met KinSpot en al je bestaande instellingen elders hier kunt blijven gebruiken. We importeren je contactlijsten, integreren je oude automatiseringen in KinSpot en zorgen voor een naadloos klantproces.

Bovendien zorgen wij voor je eigen e-mailserver. Hierdoor kun je genieten van hoge openingspercentages en betere verkoopresultaten uit je campagnes halen. In tegenstelling tot de meeste andere software, waarbij je gebruikmaakt van de servers van het bedrijf zelf, vermijden we dat je in de spambox belandt als een andere klant veel spam verstuurt. Dat kan namelijk niet de bedoeling zijn.

Pakketten

Gratis overstapservice

Maak je al gebruik van andere software en wil je graag overstappen? Dan regelen wij dit voor je. Direct na het bestellen kun je dit bij ons aangeven en wij zullen je contactlijsten voor je overzetten en je huidige instellingen implementeren in KinSpot. Zo ben je geen tijd kwijt en kun je direct weer aan de slag met het converteren van je klanten!

Wat anderen vinden

Sinds ik werk met geautomatiseerde funnels ben ik veel minder tijd kwijt in de opvolging van mijn leads. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk een stijging had van 38% in het aantal serieuze belafspraken.

 

Met de sales pipeline zorgde dat ervoor dat ik onderaan de streep 28% meer klanten aantrok dan voorheen binnen dezelfde periode.

Mark

Eigenaar, Coaching business

Sinds ik in mijn webshop mailadressen verzamel en hen activeer om aankopen bij mij te doen is mijn omzet enorm gestegen. Iedere keer als er een mail uit gaat naar mijn lijst via de geautomatiseerde funnels verkoop ik minimaal 15 producten.

Janine

Eigenaar, Kleding webshop

Ik was soms hele dagen aan het wisselen van mijn advertentiebeheer naar mijn mail en dan weer terug naar Instagram direct message om alles in de gaten te houden. Sinds ik KinSpot gebruik kan ik dit allemaal vanuit één dashboard doen en bespaart mij dat dagelijks tijd. Hierdoor kan ik meer focus leggen op de taken die écht leuk vind en ik zie sindsdien structureel mijn omzet stijgen.

Dirk

Marketing medewerker, Interieurbedrijf

Garanties

Niet tevreden = geld terug

Als je ondanks alle voordelen toch niet tevreden bent storten wij het geld naar je terug. Daarnaast is KinSpot maandelijks opzegbaar.

Geen onvoorziene kosten

KinSpot is transparant en dat geldt ook voor de kosten. Zo betaal je een vast bedrag van €100 per maand en incasseren wij €0,15 per verstuurde SMS en slechts €0,001 per verstuurde e-mail.

Meer informatie?

Mail: info@kinspot.nl

Telefoon: 06 22140430

Privacy Policy

Algemene voorwaarden