Alles-in-een verkoop en marketing platform

Met KinSpot verstuur en automatiseer je eenvoudig e-mails en SMS berichten waarmee je jouw conversie van lead naar klant enorm verhoogt.

Ontdek de marketing- en verkoopfuncties

Veel meer dan je standaard e-mailmarketing software, voor een lagere prijs.

Effectieve nieuwsbrieven

Word jij soms overweldigd door de noodzaak om jouw doelgroep op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, aanbiedingen of nieuwe collecties?

Onze krachtige nieuwsbriefsoftware maakt het eenvoudig om impactvolle berichten te creëren en te verzenden, via e-mail, WhatsApp of SMS. Zeg vaarwel tegen technische obstakels, want onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop builder maakt het mogelijk om prachtige, opvallende sjablonen te ontwerpen. En het beste is: je kunt ze keer op keer hergebruiken.

Dus, of je nu worstelt met tijdsdruk, complexe technologie, of gewoon op zoek bent naar een efficiënte manier om jouw boodschap over te brengen. Ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om jouw doelgroep te bereiken, zonder gedoe.

Marketing en verkoop automatiseringen

Wanneer iemand een brochure heeft aangevraagd of zijn/haar gegevens heeft achtergelaten, kan handmatige opvolging een tijdrovende klus zijn. Met onze automatiseringsoplossingen kun je eenvoudig al je communicatie met jouw doelgroep stroomlijnen en slechts één keer instellen. Alle berichten kunnen automatisch worden verstuurd, waardoor je onmiddellijk kunt reageren op acties van je doelgroep, wat resulteert in een aanzienlijke conversieboost.

Dit betekent dat je automatisch welkomstcampagnes, verlaten-winkelwagenherinneringen of afspraakbevestigingen kunt verzenden. Als iemand in de tussentijd klant wordt, stopt de automatisering automatisch en begint een nieuwe fase. Dat is pas efficiënt werken.

Ga aan de slag met alle mogelijke personalisaties zodat iedereen de juiste boodschap te zien krijgt. Stem je communicatie af op basis van acties, interesses en koopgedrag.

 

Websites en landingspagina's

Creëer doeltreffende websites of landingspagina’s met gemak dankzij onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop builder, en zie jouw contactenlijst snel groeien. Binnen enkele ogenblikken kun je de perfecte pagina voor je nieuwe marketingcampagne samenstellen, en al je leads automatisch doorverwijzen naar de juiste automatiseringen. Het mooie is dat je zelfs geen bestaande website nodig hebt. Deze functie bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook je conversiepercentage, en stelt je in staat om moeiteloos alle noodzakelijke varianten te A/B-testen.

Boekingsysteem

Als je geen webshop met producten hebt, is het slim om met afsprakenboekingssystemen te werken. Hiermee geef je mensen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen in jouw agenda op het moment dat het jou uitkomt.

Deze afspraken verschijnen direct in je agenda en het enige wat jij hoeft te doen is opdagen; de rest verloopt volledig automatisch. Je hoeft je niet langer bezig te houden met het tijdrovende proces van heen en weer mailen om een afspraak in te plannen. Je klanten zullen de communicatie ervaren als soepel en persoonlijk, zonder dat het jou extra tijd kost.

Volledig CRM

Met al jouw klant- en leadgegevens op één centrale locatie, behoud je het overzicht. Je kunt nauwkeurig bijhouden welke berichten je al hebt verzonden, de reacties daarop, en welke vervolgstappen eventueel nodig zijn om je leads naar de volgende fase te begeleiden. Deze aanpak biedt een uiterst gestructureerd en gebruiksvriendelijk systeem. In één oogopslag heb je inzicht in de interesses van je contacten, waardoor je zowel de eerste als de vervolg aankopen effectief kunt stimuleren.

Advertentieresultaten

Contacten werven gebeurt vaak via advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram en Google. Met KinSpot kun je eenvoudig je real-time advertentieresultaten integreren, zodat je direct inzicht hebt in de kansen die zich voordoen. Je kunt nauwkeurig bijhouden hoeveel je hebt uitgegeven en onmiddellijk zien hoeveel leads en klanten dit heeft opgeleverd. Er is geen noodzaak meer om tussen verschillende platforms te schakelen, want alle benodigde gegevens zijn overzichtelijk beschikbaar.

Ondersteuning

Bij KinSpot hechten we grote waarde aan ondersteuning. Ons Nederlandse supportteam staat dagelijks paraat om jouw vragen te beantwoorden. Maar onze betrokkenheid gaat verder. We ontwikkelen trainingen op basis van jouw specifieke behoeften. Denk bijvoorbeeld aan trainingen over Facebook-advertenties, conversie-optimalisatie en copywriting.

Naast de support en trainingen bieden we een overstapservice aan, waarmee je direct aan de slag kunt met KinSpot en al je bestaande instellingen elders hier kunt blijven gebruiken. We importeren je contactlijsten, integreren je oude automatiseringen in KinSpot en zorgen voor een naadloos klantproces.

Bovendien zorgen wij voor je eigen e-mailserver. Hierdoor kun je genieten van hoge openingspercentages en betere verkoopresultaten uit je campagnes halen. In tegenstelling tot de meeste andere software, waarbij je gebruikmaakt van de servers van het bedrijf zelf, vermijden we dat je in de spambox belandt als een andere klant veel spam verstuurt. Dat kan namelijk niet de bedoeling zijn.

 

Alle prijzen zijn vast en worden niet verhoogd naarmate je meer contacten toevoegt aan je account.

“Sinds ik werk met geautomatiseerde funnels ben ik veel minder tijd kwijt in de opvolging van mijn leads. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk een stijging had van 38% in het aantal serieuze belafspraken.

 

Met de sales pipeline zorgde dat ervoor dat ik onderaan de streep 28% meer klanten aantrok dan voorheen binnen dezelfde periode.”

“Sinds ik in mijn webshop mailadressen verzamel en hen activeer om aankopen bij mij te doen is mijn omzet enorm gestegen. Iedere keer als er een mail uit gaat naar mijn lijst via de geautomatiseerde funnels verkoop ik minimaal 15 producten.”